Thank you dear follower!

Notis

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Blogspot Little Diva Handmade ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Jika ia berlaku maka anda adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998


LITTLE DIVA HANYA AKAN MENJUAL READYSTOCK ITEM MULAI NOTIS INI DIPAPARKAN, SAYA TIDAK LAGI MENERIMA SEBARANG TEMPAHAN/CUSTOMIZE SET SELEPAS INI


SILA FOLLOW DI FB PAGE LITTLE DIVA HANDMADE UTK UPDATE STOK TERBARU.. KLIK 'LIKE'LINK DIBAWAH YER..

Fresh updates from Little Diva Handmade's Page

May 29, 2012

Babies n Kids with Little Diva

Hello customers,

Pejam celik pejam celik dah hampir 2thn Little Diva beroperasi dan dh byk jugalah Little Diva items kat luar sana.. I wanna see the piccas!! So silalah share pic baby/kids sedang tido atau menggunakan item2 yg telah dibeli dr Little Diva, u can simply upload it dekat Little Diva facebook fanpage..klik 'like' pastu upload piccas itu ya..

Saya akan pilih pic yg paling cute- 1 boy dan 1 girl.. The will get free gift from Little Diva. So silalah upload pic skrg k..

Mesti guna product from Little Diva k.. Jgn org lain punya, ahkak kenal tau.. Jgn tipu2 k..

Cth sila tgk pic my dotter dgn handmade dress dan customize pillow from Little Diva.. Share lah pic anak anda pula k :) mudah jer.. Tkde modal pun hehe..

Pemenang akan dpt travel pillow kekabu fabric american designer cotton..
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment: