Thank you dear follower!

Notis

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Blogspot Little Diva Handmade ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Jika ia berlaku maka anda adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998


LITTLE DIVA HANYA AKAN MENJUAL READYSTOCK ITEM MULAI NOTIS INI DIPAPARKAN, SAYA TIDAK LAGI MENERIMA SEBARANG TEMPAHAN/CUSTOMIZE SET SELEPAS INI


SILA FOLLOW DI FB PAGE LITTLE DIVA HANDMADE UTK UPDATE STOK TERBARU.. KLIK 'LIKE'LINK DIBAWAH YER..

Fresh updates from Little Diva Handmade's Page

Apr 17, 2011

Batting story...

Batting dh sampai..Smlm my dear hubby pegi amik kt supplier.. Before this beli sikit2 dah pesan kt my gudfren Hany all the way from Penang.. Hany lak sgt baik hati simply tlg beli jer everytime..

Then..lps rajin2 ke kl visit kedai2 craft maka dptla connection beli in bulk..senang kan.. Rege mmg tarik napas laaaa..mahal tp memudahkan sbb skali jer penat gi amik pasni tkyah lagi kelam kabut gi beli.. Mmg bulk giler babas lepas bukak.. Batting ni ms pg amik dia dh press wrap dan sumbat masuk seat blkg keta..mmg full giler2..

Sesi memotong batting to pieces kna buat kt porch depan umah.. Berpeluh2 ahkak tau.. Masih ada byk lg dl gulungan besar tu.. Tkde tempat nk simpan maka terpaksa balut dlm plastik besar dan letak kt porch..

To crafters n quilters fren..Or Sesapa nak beli batting ni saya leh la jual by pieces utk size baby quilt iaitu 35x45inches.. Harga ialah RM20 for 1piece batting k.. Poslaju rm6.. Tebal batting ni 1inci.. Putih,gebu dan quality jauh lebih baik dr yg sblm ni..

Sent via my BlackBerry®

12 comments:

  1. Salam, saya nak beli batting yg nipis lg dari ini, utk buat beg, boleh saya tau supplier ni di KL kah? Saya pun nak beli in bulk juga but nipis sikit, harap boleh kongsi ttg supplier ni ye, thanks :)

    Liza
    sketch.andsew@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Kak, sy dh email.. nk 10set k..

    ReplyDelete
  3. Salam..
    ade lagi ke batting nie.. tq. reply kat nadyza2@gmail.com

    ReplyDelete
  4. ade lagi tak? sy nk 3set. munafaizura@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  5. saya pun nak beli batting ni.. ada lg x? email miszdira@gmail.com

    ReplyDelete
  6. hmmm...dah xde batting ni eh? bile plak ade? nak bli jugak...

    ReplyDelete
  7. salam..ada lg stok x batting ni?saya nak 3 set...email saya su_comel82@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. salam, saya nak beli batting pls email to noorul_imma@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. Ade lg? Whatsapp sy 0176964084 serious buyer

    ReplyDelete
  10. salam..sy berminat nak beli batting. email sy sofie_lya@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  11. asalam pn. sy berminat nak beli batting untuk baby... tlg email pada sy : aidaintan3@gmail.com.... atau whatsapp sy 019-3502207

    ReplyDelete