Thank you dear follower!

Notis

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Blogspot Little Diva Handmade ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Jika ia berlaku maka anda adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998


LITTLE DIVA HANYA AKAN MENJUAL READYSTOCK ITEM MULAI NOTIS INI DIPAPARKAN, SAYA TIDAK LAGI MENERIMA SEBARANG TEMPAHAN/CUSTOMIZE SET SELEPAS INI


SILA FOLLOW DI FB PAGE LITTLE DIVA HANDMADE UTK UPDATE STOK TERBARU.. KLIK 'LIKE'LINK DIBAWAH YER..

Fresh updates from Little Diva Handmade's Page

Aug 12, 2011

Putri Sofea Complete Set + Travel bag

Siap juga akhirnya.. Ini order dr Pn. Ibtisam yg sudah pun bersalin seminggu yg lepas.. Sedikit terlewat tp apa pun siap juga..
Mattress with name applique
Newborn quilt
Baby Blanket
2pillows + 2bolsters
1 beg jerut

Asalnya nama nak jait sulam tp kedai jait sulam termiss nama Putri Sofea masa antar jait byk2 nama aritu dan skrg dh dekat2 nak raya ni dorg dh eksyen.. Nk jait sulam abaya jer..Taknak layan lak jait nama ahkak.. Tkpe la.. Ahkak applique jer mcm sblm2 ni.. Cute gak hasilnya.. Tul tak??

Dan terima kasih kepada yg email inquiry.. Ahkak terlalu full skrg ni jadik order still close.. Maybe (tak janji) open by october only.. Ahkak nk rilek jap.. Pastu br stat blk menjait k.. Raya kan sbln.. Sbln gak ler ahkak nak cuti k..
Sent via my BlackBerry®

No comments:

Post a Comment