Thank you dear follower!

Notis

Penafian @ Pemberitahuan

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Blogspot Little Diva Handmade ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Jika ia berlaku maka anda adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998


LITTLE DIVA HANYA AKAN MENJUAL READYSTOCK ITEM MULAI NOTIS INI DIPAPARKAN, SAYA TIDAK LAGI MENERIMA SEBARANG TEMPAHAN/CUSTOMIZE SET SELEPAS INI


SILA FOLLOW DI FB PAGE LITTLE DIVA HANDMADE UTK UPDATE STOK TERBARU.. KLIK 'LIKE'LINK DIBAWAH YER..

Fresh updates from Little Diva Handmade's Page

Mar 11, 2011

Gulp!!

this is again..
taken just minutes after my jari kena jait..
dan beserta jarum patah menembusi tulang dan stuck there!!
tembus yer..
dr luaran tk jelas sgt..

mari kita lihat X-ray yerr....
-
-
-
-
-
-
-
tgk baik2..
x-ray ni dr sisi..
hujung jari tu kelihatan suatu garis melintang dan sedikit senget..
maka itu lah jarum yg patah, menembusi tulang dan stuck there!!
its quite severe..
im sure ramai yg says "ouch' or 'gulp!' or 'adoiiii'
yer.. mmg sakit sgt...
luckily still leh jahit lagi skrg dan skill tak lariiii..
Syukur pd Allah S.w.t..
Syukur sgt..

xray sblh kiri ialah pandangan atas x-ray..
nampak sikit jarum tu..
tetapi jelas lg dr sisi..

but then..
sy sudah pun went thru operation..fully bius lagik..siap tido smlm kt ward..
lega sbb insurans cover..


ni mc sy..
tlglah dokter bg mc byk2 hari dan mau sambung lagi yaaa..
sengal bekas jarum still terasa lagik tau..
kena dlm aircond sejuk2 lagik laaaa..
leh la claim insurans lagik..
claim mc la kt insurance..
hehehe..

kepada kawan2.. yg menjait.. hati2 yer.. jgn jadik cam sy.. lost fokus.. tgk apa sudah jadi.. and yess.. get urself covered by insurance too.. it's important..

2 comments:

  1. omigod..sakitnye..macam terasa je sakitnye..nurul skrg tukar jarum mmg extra careful..takut gak terkene..

    ReplyDelete
  2. ouchh!! get well soon dear~ :(

    ReplyDelete